LT | EN

Įdarai pusrytinėms bandelėms

BOUNISSIMO POMIDORŲ ĮDARAS

Įdaras gali būti naudojamas kaip bandelių įdaras. Sudėtyje yra prieskonių - raudonėliai, čiobreliai, svogūnai.

200 g įdaro: 1 - 1,4 l vandens, 10 - 15 min brinksta

ČESNAKINIS ĮDARAS

Įdaras, skirtas pertepti duonos gaminius, bagetus, užkandžiams ir kt. Sudėtyje yra druskos ir prieskonių - česnakai, svogūnai, petražolės.

100 - 200 g įdaro - 1 kg sviesto

SŪRIO ĮDARAS

Sūrio įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms

255 g įdaro: 260 g tarkuoto sūrio, 485 g vandens

ŠPINATŲ ĮDARAS

Špinatų įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms

260 g įdaro: 740 g vandens

MĖSOS ĮDARAS

Mėsos įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms

225 g įdaro: 300 g faršo, 475 g vandens

GRYBŲ ĮDARAS

Grybų įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms

195 g įdaro: 250 g pj. grybai; 555 g vandens

TUNO ĮDARAS

Tuno įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms

210 g įdaro: 360 g konservuoto tuno, 430 g vandens

DARŽOVIŲ ĮDARAS

Daržovių įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms

260 g įdaro - 740 g vandens