LT | EN

Įdarai

AGUONŲ ĮDARAS VIP SAUSAS

Aguonų įdaras. Užpilamas šaltu vandeniu, naudoti po 30 min. Tinka užšaldymui, nesukrenta, atsparus kepimui. VIP produktas

1 kg įdaro užpilti 0,400 - 0,450 g vandens

AGUONŲ ĮDARAS

Paruoštas naudojimui aguonų įdaras

Savo nuožiūra

AGUONŲ ĮDARAS

Paruoštas naudojimui aguonų įdaras su razinomis, apelsinų cukatais, cinamonu.

Savo nuožiūra

GRAIKIŠKŲ RIEŠUTŲ ĮDARAS

Graikiškų riešutų įdaras. Užpilamas šaltu vandeniu, naudoti po 30 min. Atsparus kepimui, tinka užšaldymui, nesukrenta.

1 kg įdaro užpilti 0,350g vandens

LAZDYNO RIEŠUTŲ ĮDARAS

Lazdynų riešutų įdaras. Užpilamas šaltu vandeniu, naudoti po 30 min. Tinka užšaldymui, nesukrenta, atsparus kepimui.

1 kg įdaro užpilti 0,350 g vandens

FLORIANI LAZDYNO RIEŠUTŲ ĮDARAS

NAUJIENA. Lazdynų riešutų įdaras. Užpilamas šaltu vandeniu, naudoti po 30 min. Tinka užšaldymui, nesukrenta, atsparus kepimui.

1 kg įdaro užpilti 0,600 g vandens

KOKOSO ĮDARAS

NAUJIENA. Kokosinis įdaras. Užpilamas šaltu vandeniu, naudoti po 30 min. Tinka užšaldymui, nesukrenta, atsparus kepimui.

1 kg įdaro užpilti 0,500 g vandens

OBUOLIŲ ĮDARAS

Obuolių įdaras (su / be cinamono). Užpilamas karštu vandeniu (70 - 80 laipsnių). Nesukrenta, atsparus kepimui, tinka šaldytiems gaminiams. Naudoti po 30 min.

1,250 kg įdaro užpilti 4,250 kg vandens

OBUOLIŲ ĮDARAS VIP

Obuolių įdaras (su / be cinamono). Užpilamas karštu vandeniu (70 - 80 laipsnių). Nesukrenta, atsparus kepimui, tinka šaldytiems gaminiams. Naudoti po 30 min.

1,250 kg įdaro užpilti 4,250 kg vandens

VARŠKĖS ĮDARAS

Priedas, skirtas varškės, varškės sūrio įdaro gamybai (Jogi cake)

0,5 kg įdaro - 0,9 kg vandens ir 1kg varškės