BOUNISSIMO POMIDORŲ ĮDARAS | Įdaras gali būti naudojamas kaip bandelių įdaras. Sudėtyje yra prieskonių - raudonėliai, čiobreliai, svogūnai. | 200 g įdaro: 1 - 1,4 l vandens, 10 - 15 min brinksta |
ČESNAKINIS ĮDARAS | Įdaras, skirtas pertepti duonos gaminius, bagetus, užkandžiams ir kt. Sudėtyje yra druskos ir prieskonių - česnakai, svogūnai, petražolės. | 100 - 200 g įdaro - 1 kg sviesto |
SŪRIO ĮDARAS | Sūrio įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms | 255 g įdaro: 260 g tarkuoto sūrio, 485 g vandens |
ŠPINATŲ ĮDARAS | Špinatų įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms | 260 g įdaro: 740 g vandens |
MĖSOS ĮDARAS | Mėsos įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms | 225 g įdaro: 300 g faršo, 475 g vandens |
GRYBŲ ĮDARAS | Grybų įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms | 195 g įdaro: 250 g pj. grybai; 555 g vandens |
TUNO ĮDARAS | Tuno įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms | 210 g įdaro: 360 g konservuoto tuno, 430 g vandens |
DARŽOVIŲ ĮDARAS | Daržovių įdaras visų rūšių pusrytinėms bandelėms | 260 g įdaro - 740 g vandens |