VANILINIS KREMAS LA OLA | Šalto paruošimo vanilinis kremas. Tinkamas purkšti į spurgų vidų. | 0,350 - 0,400 g įdaro - 1 litrui vandens |
VANILINIS DESSERT CREME VANILE | Vanilinis desertinis kremas, skirtas pertempti perpjautą spurgą. Netinka kepimui. | 0,400 g įdaro - 1 litrui vandens |
VIENNA PAN | Marcipaninis – migdolinis kremas – įdaras konditerijos gaminių gamybai. Puikiai dera su varške, aguonomis ir kt. | 1kg įdaro - 400g vandens |
AGUONŲ ĮDARAS VIP SAUSAS | Aguonų įdaras. Užpilamas šaltu vandeniu, naudoti po 30 min. Tinka užšaldymui, nesukrenta, atsparus kepimui. VIP produktas. | 1 kg įdaro užpilti 0,400 - 0.450 g vandens |
AGUONŲ ĮDARAS | Paruoštas naudojimui aguonų įdaras | Savo nuožiūra |
AGUONŲ ĮDARAS SU ... | Paruoštas naudojimui aguonų įdaras su razinomis, apelsinų cukatais, cinamonu. | Savo nuožiūra |
GRAIKIŠKŲ RIEŠUTŲ ĮDARAS | Graikiškų riešutų įdaras. Užpilamas šaltu vandeniu, naudoti po 30 min. Atsparus kepimui, tinka užšaldymui, nesukrenta. | 1 kg įdaro užpilti 0,350 g vandens |
LAZDYNŲ RIEŠUTŲ ĮDARAS | Lazdynų riešutų įdaras. Užpilamas šaltu vandeniu, naudoti po 30 min. Tinka užšaldymui, nesukrenta, atsparus kepimui. | 1 kg įdaro užpilti 0,350 g vandens |
FLORIANI LAZDYNO RIEŠUTŲ ĮDARAS | NAUJIENA. Lazdynų riešutų įdaras. Užpilamas šaltu vandeniu, naudoti po 30 min. Tinka užšaldymui, nesukrenta, atsparus kepimui. | 1 kg įdaro užpilti 0,600 g vandens |
KOKOSO ĮDARAS | NAUJIENA. Kokosinis įdaras. Užpilamas šaltu vandeniu, naudoti po 30 min. Tinka užšaldymui, nesukrenta, atsparus kepimui. | 1 kg įdaro užpilti 0,500 g vandens |
OBUOLIŲ ĮDARAS | Obuolių įdaras (su / be cinamonu). Užpilamas karštu vandeniu (70 - 80 laipsnių). Nesukrenta, atsparus kepimui, tinka šaldytiems gaminiams. Naudoti po 30 min. | 1,250 kg įdaro užpilti 4,250 kg vandens |
OBUOLIŲ ĮDARAS VIP | Obuolių įdaras be cinamono. Užpilamas karštu vandeniu (70 - 80 laipsnių). Nesukrenta, atsparus kepimui, tinka šaldytiems gaminiams. Naudoti po 30 min. | 1,250 kg įdaro užpilti 4,250 kg vandens |
VARŠKĖS ĮDARAS | Priedas, skirtas varškės, varškės sūrio įdaro gamybai (Jogi cake). | 0,5 kg įdaro - 0,9 kg vandens ir 1 kg varškės |
CONFI ABRIKOS | Abrikosų džemas, skirtas purkšti į spurgos vidų. | Savo nuožiūra |
CONFI RED CURRANT/ RASPBERRY | Džemas, skirtas purkšti į spurgos vidų. Raudonieji serbentai su avietėmis | Savo nuožiūra |
CONFI STRAWBERRY | Džemas, skirtas purkšti į spurgos vidų. Braškės. | Savo nuožiūra |