PIZZA FRANCESKO | Mišinys picų padams. Užtikrinta kokybė, lengvas darbas. | Pagal Backaldrin receptūras |
SNACK MIX | NAUJIENA. Mišinys “Snack”ams. Naujos idėjos, naujos receptūros. | Pagal Backaldrin receptūras 20 proc. |
PIZZA GEWURZ | Priekonių mišinys picoms, bandelėm, lazdelėm prie alaus. Džiovinti prieskoniai: raudonėlis, svogūnai, česnakas, juodieji pipirai, bazilikas, rozmarinas, šalavijas. | Savo nuožiūra |
BOUNISSIMO POMIDORŲ ĮDARAS | Įdaras picų padams pertepti. Sudėtyje yra prieskonių - raudonėliai, čiobreliai, svogūnai | 200 g įdaro: 1 - 1,4 l vandens, 10 - 15 min brinksta |
ITALIANO MIX | Mišinys picų pagrindams, ,,piršteliams" prie alaus, bandelėms. Puikus skonis, sudėtyje raudonėlis ir kiti priskoniai. | 10 - 20% miltų masės |
BARRI POMIDORŲ PASTA | 28 - 30 sausų medžiagų | Savo nuožiūra |
HELCOM KETČUPAS | Švelnus pomidorų padažas | Savo nuožiūra |
BLACK OLIVE | Pjaustyto juodosios alyvuogės. Galime pasiūlyti ir žalias, taip pat nepjaustytas. Grynas svoris 1,56kg | Savo nuožiūra |
TOMATO IN OIL | Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje. Grynas svoris 900 g. Stiklinėje taroje. | Savo nuožiūra |