LT | EN

Maisto priedai / pagerintojai

IBM

Tai universaliausias pagerintojas - subalansuoja miltų rodiklius, tešla nerūgsta. Baltiemsgaminiams, ir kvietinei duonai (iki 40% procentų ruginių miltų).

0,2 - 0,5% miltų masės

SKY LINE

Gerinimo priemonė batonams, kvietinei duonai ir smulkiems baltiems gaminiams.

0,3 - 0,5% miltų masės

IBM 2000

Gerinimo priemonė batonams, duonai ir smulkiems baltiems gaminiams.

0,2 - 0,5% miltų masės

DREAM LINE

Gerinimo priemonė batonams, duonai ir smulkiems baltiems gaminiams.

0,1% miltų masės

XXL

Gerinimo priemonė batonams, duonai ir smulkiems baltiems gaminiams su ypatingai maža dozuote.

0,08 - 0,15% miltų masės

CONKORD

Gerinimo priemonė bagetams.

1% miltų masės

KAIZER MAISTER

Priedas, skirtas gaminti vokiškas bandeles „Kaizer“

2% miltų masės. Pagal Backaldrin receptus

BUN IMPROVER

Pagerintojas mėsainių ir dešrainių bandelėms. Taip pat, batonams, kur reikia minkštos, neaižėjančios plutelės, netrupančio ir balto minkštimo, gero skonio ir didelės apimties. Puikiai tinka skrudinimo duonai, labai mažos poros, geras kvapas ir auksinė plutelė.

Iki 1% miltų masės

GAREX

Pagerintojas šaldytiems gaminiams.

3% miltų masės

HALBBACK

Pagerintojas šaldytiems gaminiams.

4% miltų masės

FRIGOMALT

Pagerintojas šaldytiems gaminiams.

2 - 4% miltų masės

BROTMAISTER

Pagerintojas, skirtas gaminiams iš ruginių miltų. Tinka net duonai, kuriai naudojama 80% ruginių miltų. Žymiai padidina duonos apimtį, minkštumą, tešla „neišplaukia“, ilgiau lieka šviežia.

0,5 - 2% miltų masės

VENGRIUKAS

Termiškai apdoroti kelių rūšių miltai. Priedas visiems gaminiams, kuriuos norima paminkštinti ir prailginti šviežumą. Daug sugeria vandens, todel gaminiai ilgai lieka švieži, netrupa. Gali būti naudojamas kartu su Brotmaister. Natūralus produktas.

1 - 5% miltų masės