IBM | Tai universaliausias pagerintojas - subalansuoja miltų rodiklius, tešla nerūgsta. Baltiemsgaminiams, ir kvietinei duonai (iki 40% procentų ruginių miltų). | 0,2 - 0,5% miltų masės |
SKY LINE | Gerinimo priemonė batonams, kvietinei duonai ir smulkiems baltiems gaminiams. | 0,3 - 0,5% miltų masės |
IBM 2000 | Gerinimo priemonė batonams, duonai ir smulkiems baltiems gaminiams. | 0,2 - 0,5% miltų masės |
DREAM LINE | Gerinimo priemonė batonams, duonai ir smulkiems baltiems gaminiams. | 0,1% miltų masės |
XXL | Gerinimo priemonė batonams, duonai ir smulkiems baltiems gaminiams su ypatingai maža dozuote. | 0,08 - 0,15% miltų masės |
CONKORD | Gerinimo priemonė bagetams. | 1% miltų masės |
KAIZER MAISTER | Priedas, skirtas gaminti vokiškas bandeles „Kaizer“ | 2% miltų masės. Pagal Backaldrin receptus |
BUN IMPROVER | Pagerintojas mėsainių ir dešrainių bandelėms. Taip pat, batonams, kur reikia minkštos, neaižėjančios plutelės, netrupančio ir balto minkštimo, gero skonio ir didelės apimties. Puikiai tinka skrudinimo duonai, labai mažos poros, geras kvapas ir auksinė plutelė. | Iki 1% miltų masės |
GAREX | Pagerintojas šaldytiems gaminiams. | 3% miltų masės |
HALBBACK | Pagerintojas šaldytiems gaminiams. | 4% miltų masės |
FRIGOMALT | Pagerintojas šaldytiems gaminiams. | 2 - 4% miltų masės |
BROTMAISTER | Pagerintojas, skirtas gaminiams iš ruginių miltų. Tinka net duonai, kuriai naudojama 80% ruginių miltų. Žymiai padidina duonos apimtį, minkštumą, tešla „neišplaukia“, ilgiau lieka šviežia. | 0,5 - 2% miltų masės |
VENGRIUKAS | Termiškai apdoroti kelių rūšių miltai. Priedas visiems gaminiams, kuriuos norima paminkštinti ir prailginti šviežumą. Daug sugeria vandens, todel gaminiai ilgai lieka švieži, netrupa. Gali būti naudojamas kartu su Brotmaister. Natūralus produktas. | 1 - 5% miltų masės |