LT | EN

Raugai ir salyklai

SOLEX

Neaktyvių fermentų salyklas

Iki 5% miltų masės

BAS

Šviesus - tamsus, natūralus, koncentruotas, skystas raugas kvietinei - ruginei duonai. Pieno, acto rūgštys ( rūgštingumas 200 %). Šviesus, tamsus - skirtingi prieskoniai, skirtingas salyklo kiekis.

5% ruginių miltų masės

ANIFARIN

Šviesus, tamsus sausas raugas. Pagrindas - citrinos rūgštis (rūgštigumas 350%) . Plikyti nebūtina, maišyti su miltais arba dėti į plikinį.

1 - 2% miltų masės

ROGANA

Salyklo pagrindo priedas su priedais duonos spalvai, kvapui pagerinti. Duonos pluta netrupa, netrūkinėja.

1 - 4% miltų masės

PRAGER MALZ

BIO spec. salyklo ekstraktas

1 - 2% miltų masės

STREUSALZ

Dekoratyvinė druska

Savo nuožiūra